Ca pescar pun mare accent pe partea terminala a ansamblului meu de pescuit .

De aceea , imi doresc ca acesta sa fie de calitate , incepand cu firul mulinetei si terminand cu carligul.

Am folosit in ultimii ani diverse carlige , de la diverse firme insa nu pot spune ca m-am declarat multumit in totalitate.

Am avut parte de norocul de a folosi in una din ultimile mele partide de pescuit , carligele OWNER , mai exact modelul long shank , denumit Carp Down.

Imi doresc sa am parte de carlige rezistente insa nicidecum grosiere .

Caut finetea , caut o camuflare buna a carligului pe substrat , camuflare oferita prin prisma culorii acestuia si nu in ultimul rand caut carlige ascutite .

Le-am gasit ! Aceste caracteristici esentiale din punctul meu de vedere , le-am gasit sub denumirea de Owner , la un pret mai mult decat avantajos pentru calitate oferita.

Numerele 4 si 6 sunt numerele pe care am ales sa le folosesc si sa le testez , rezultatul fiind foarte multumitor.

Rata privind pestii scapati folosind aceste carlige in ultimile iesiri a fost de 3 la 10 .

Aceasta rata foarte buna , zic eu , nu trebuie sa fie inteleasa ca o caracteristica, pe care nu o vom regasi la absolut niciun carlig din lume si anume indestructibilitatea.

Asbolut orice carlig dupa un numar mai mic sau mai mare de capturi cedeaza si trebuie schimbat , insa durabilitatea acestui accesoriu ne ofera rapiditate si eficienta.

Va invit sa incercati cu incredere aceste carlige , marca Owner , indiferent de ce indicative au acestea , fie ele Carp Down, Tshuyoshi or Carp Aya .

Please rate this